AANBEVELINGEN

Aanbevelingen 2017-05-18T22:23:40+02:00
Zeer positief over de coaching! Paulus was een confronterende spiegel. Hierdoor veel rendement uit de training.
Manager Zakelijke Relaties, Rabobank
Paulus is mijn ‘goeroe’ op het gebied van efficiënt werken. Zijn enthousiaste manier van trainen en coachen heeft mijn leven veranderd. Hij heeft mij een manier aangereikt om structuur en diepgang in je werk en privéleven te krijgen.”
Accountmanager Verzekeringen, Rabobank
Paulus is direct, ondersteunend, niet belerend maar met ruimte voor eigen invulling.
Teamleider Facilitair & Vastgoed, Gemeente
Paulus leert je vanuit je kwaliteit en eigenwaarde te werken, waardoor je als professional écht accountable wordt.
Medewerkster Marketing & Communicatie, Bibliotheek
De coaching door Paulus was zeer goed. Ik ben voorstander van een persoonlijke benadering. Hierbij is meer zichtbaar en ook makkelijker door te vragen of achter situaties te kijken.
Teamleider Grondgebied, Gemeente
Voorheen had ik nogal eens apen op de schouder die niet op de mijne thuishoorden en veel tijd nodig voor communicatie. Daar heb ik nu een betere manier voor gevonden. Door focus te hebben op mijn kerntaken en het inplannen van ‘denk’ tijd heb ik tijd en ruimte gecreëerd. Dat maakt voor mij veel zaken logischer en duidelijker. Het geeft me rust, overzicht en plezier. De coaching was geweldig!
Teamleider P&O, Gemeente
Het geleerde is waardevol voor mijzelf en mijn team om op een duidelijke en eenduidige manier te werk te gaan, keuzes te maken en elkaar aan te spreken. Het bevordert de efficiëntie en doelmatigheid. De coaching door Paulus was prettig, zinvol, stimulerend en confronterend.
Teamleider Sociale Zaken, Gemeente