Wat betekent Labirinto voor u

Labirinto 2017-05-18T22:23:40+02:00

Missie

Mijn missie is om bewustwording van mensen te stimuleren waardoor zij gelukkig blijven in het steeds complexer wordende leven.

Visie

Labirinto streeft ernaar elke werkende mens te inspireren om elke dag positief, ondernemend en eerlijk in het leven te staan, zodat er uitzonderlijke resultaten mogelijk worden. In deze tijd waarin de verandering een constante factor is geworden vraagt het steeds meer van mensen om zich te verbinden met hun (eigen) waarden. Labirinto ondersteunt hen hierbij.

OVER PAULUS GERRITS

Paulus Gerrits

Als voormalig manager bij een grote bank met een onderwijsachtergrond begrijp ik wat er speelt in organisaties. Klanten ervaren mijn aanpak als vakkundig. Ik maak ze bewust van datgene wat onbewust hun optimaal functioneren en presteren in de weg staat. Daarnaast vinden ze mijn enthousiaste en praktische manier van werken fijn. Dit maakt mij tot een betrouwbare en serieuze gesprekspartner.

WHAT YOU SEE, IS WHAT YOU GET!

Ervaring heb ik opgedaan bij de Rabobank waar ik van 1983 tot 2005 werkzaam ben geweest in diverse, ook leidinggevende functies.
Van 2005 tot juni 2015 ben ik als trainer, coach verbonden geweest aan CiEP Personal Quality and Results in Leiden. Hier heb ik de afgelopen jaren mijn ervaring verbreed in diverse branches over houding en het gedrag van mensen én het bereiken van uitzonderlijke resultaten.

Anderen dichten mij de volgende kwaliteiten toe:
enthousiasme – behulpzaam – ondernemend – empathie – flexibel – positief – betrouwbaar – creatief

MIJN DRIJFVEREN

Wat mij drijft is het ondersteunen van de persoonlijke ontwikkeling van mensen en de groei van teams en organisaties. Ik krijg energie van mensen en teams, die bereid zijn zich te ontwikkelen in hun professionaliteit.