TRAINING TEAMBUILDING

- energie in de organisatie -

Teambuilding 2017-05-18T22:23:40+02:00

TEAMBUILDING

OORZAAK EN GEVOLG ANALYSE

In menige organisatie wordt veel energie verspild. Oorzaken daarvan kunnen zijn: onduidelijke verwachtingen, onuitgesproken meningen, reorganisaties, angst om te zeggen wat je vindt en/of wantrouwen in de leiders. Derhalve komt in de eerste plaats de vraag waar het energieverlies optreedt en wat is, in zakelijk opzicht, het op te lossen probleem.

ENERGIE IN DE ORGANISATIE

Door persoonlijke profielen inzichtelijk te maken, wordt vervolgens samen bepaald op welke manier de energie in de organisatie terugvloeit. Terugkerende onderdelen in het traject blijken daarbij de volgende te zijn: een inspirerend hoger doel of visie bepalen, bewuster leiderschap, congruentie tussen woorden en daden, talenten van mensen aanspreken, een cultuur van openheid, vertrouwen en respect en gezamenlijke successen boeken.

MEER TRAININGEN LABIRINTO

LEIDERSCHAP

Monitoren effectiviteit

LEIDERSCHAP

Verandering is eigenlijk de enige constante. Mensen, omgeving, klanten en collega’s stellen elke dag opnieuw eisen aan dienstverlening en aan producten die organisaties leveren en daarmee aan het gedrag van medewerkers en managers.
MEER OVER LEIDERSCHAP

PERSOONLIJK

Regie houden

PERSOONLIJK

Duurzame inzetbaarheid gaat volgens Labirinto over regie! Labirinto helpt leidinggevenden en medewerkers om persoonlijk leiderschap te tonen, verantwoordelijkheid te nemen en accountable te zijn voor hun prestaties, keuzes en loopbaan.
MEER OVER PERSOONLIJK

COMMUNICATIE

Wat vertel je werkelijk

COMMUNICATIE

De training non-verbale communicatie is bedoeld voor professionals die streven naar authentiek en geloofwaardig communiceren. Zij beseffen dat ze het krachtigst overkomen als dat wat ze denken en doen overeenkomt met dat wat ze zeggen.
MEER OVER COMMUNICATIE